Den enkla såsen får en smakkickavcitron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Kyckling med smak av dragon ochvittvin,. Ta ur kycklingen från stekpannan och torka pannan. Kyckling,. Blir en tidig kväll här idag då Lillanoch jag varit vakna större delen av natten
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Havssalt. Lägg på kycklingbitarna på salladen och smula över fetaosten. Skär kycklingeni kuber. Blanda alla grönsaker (förutom vitlökenoch fetaosten) i en vacker skål
Jag har helt klart hittat en ny favorit. Enklara än så här blir det inte. Jag sökte på billigochnyttig mat när jag ramlade över detta recept på tonfiskgryta hos Ida Warg
Koka nudlarna enligtanvisningar, häll av vattnet. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inteinnehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsen på kokosmjölk och äter med en massa sallad ochlite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
Blanda med kycklingen, tillsätt nudlarna och därefter resten avingredienserna. Den här rätten är lite ”man-tager-vad-man-haver”-rättoch du kan smaksätta den som du vill
Avsluta med att röra ner färskpressad citronjuiceoch hackad dragon. Smaka av med salt och peppar. När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.