Kyckling i cider- och dragonsås. Bokrecension av ”Nyttigt, billigt, snabbt och inte alltför äckligt”.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 1 kg kycklingbröstfilé
  • salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 3 msk vetemjöl
  • smör till stekning
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 flaska (330 ml) halvtorr äppelcider, t.ex Cidraie (nr. 1806)
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 msk kycklingfond
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 msk idealmjöl
  • 3 stora röda äpplen, gärna lite syrliga

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.