Pärlsocker för rullning (cocosflarn för de som inte vill ha så mycket sött i). Blanda alla ingredienserna utom kaffet ochpärlsockret/kokosflarnen i en skål
Den här bilden var inte lätt att ta kan jag lova. alldeles kokhet sås i en kanna utan öra och en liten hjälpreda som tyckte att jag skulle skynda innan han fick blåsor i handen
Om jag skulle lista mina mest bakade bakverk skulle kladdkakemuffins helt klart finnas med i toppen. Jag vet inte vad det säger om mig, annat än att jag verkligen gillar kladdkaka, men jag tror att det är något med hur säker man är på att de alltid blir himla godasom gör att jag återvänder till dem hela tiden
Men jag måste alltid leta bland alla mina blogginlägg när jag ska göra kladdkaka. Visst har jag gjortkladdkakorgenom åren, men de har alltid varit pimpade med dulce de leche, pepparkakskryddor eller något annat
Det är så sjukt gottoch ska det vara så ska det vara ordentligt, eller vad säger ni. Så var vi där igen, kvällarna blir mörkare och kallare ochmornarna tar tid på sig att ljusna
Bjuder på ett gott recept idag, perfekta att frysa ner och ta upp vid besök. Precis hemkommen från frissan, alltid lika skönt att gå dit och bli fin&fräsch i håret igen