Någon mer än jag som lätt hamnar i knäckebrödsträsket. Den vanliga förpackningen knäckebröd. Räddningen är en limpa färdigskivat frö- och nötbröd i frysen
1 msk brödkrydda. 1 msk brödkrydda. Solrosfrallor. Äntligen har jag semester igen. De två jobbveckorna mellan min och sonens minisemester och hela familjens gemensamma semester kändes som en evighet men nu har jag äntligen ledigt
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön