Skaldjur

Skaldjur

  • 6 Recept
Gratinerad hummer

Gratinerad hummer

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg hummer , tinad 1 kruka(or) färsk persilja 1 klyfta(or) vitlök 1 st citron(er) 50 gram parmesanost 1 krm flingsalt 25 gram Mat & Bak smör 20 gram machésallad Köp receptet
Andreas gratinerade hummer

Andreas gratinerade hummer

Sätt ugnen på 225 grader. Dela humrarna, använd ”korset” på huvudet som referens. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet, rör ihop och tillsätt grädden
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Räkgryta med sting

Räkgryta med sting

Skala räkor och finhacka lök och vitlök. Låt löken fräsa en stund i lite olja. Slå på tomatkross. Smaksätt med citron och cayennepeppar