Ett majsbröd av sconeskaraktär, som passar jättebra till ex. sydstats-inspirerade rätter. Receptet kommer från bloggen "Kärlen på tallrik", dock har jag dragit ner på sockermängden
Så jag bakade ett brytbröd (och thekakor), är så gott ha ett bröd att doppa i såsen som blir. Pensla bröden med sirapsvatten när du tar ut dom från ugnen
Nope här händer inte mycket. Ingen action alls om jag får säga så och det är hur trist som helst. Jag har ju så mycket jag vill göra, så många idéer och här ligger jag som en urvriden trasa
Detta är bekvämt bröd att baka. Ett annat namn är kallugnsbröd. 1/2 dl brödsirap. Om du har en stektermometer kan du ta ut brödet när den visar 97 grader. 1/2 dl brödsirap
Varje gång jag bakar bröd så tänker jag, varför gör jag inte detta oftare. Så denna frukostlimpan tycker jag absolut att ni ska testa, den blir härligt knaprig i skorpan och saftig och mjuk inuti, ett perfekt bröd med andra ord
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
När jag skriver det här receptet är så är plåten så gott som uppäten redan. Jag gillar mitt andra recept på fröknäcke men det här är i samma klass av smarrighet