Häll bort vatten eller olja av tonfisk. Ingredienser2 portioner1 burk tonfisk1 tsk röd currypasta1 msk fisksås1 tsk socker2 msk persilja hackade400 ml kokosmjölk1 klyfta hackad vitlök2 msk hackade fingerrot1 krm salt1 msk matoljaGör så här. Häll i kokosmjölken, tonfisken, fisksåsen, sockret och låt dem kokas i ca 5 minuter. 1 burk tonfisk
I dagens matlåda har jag fisk. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Fisk med citronsås är alltid gott. Lägg den fisken i en ugnssäker form. 500 gr lax eller annan fisk. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk