Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Gordon Ramsay’s Krabbpasta. Jul. 17th. Url. Tweet. Jag älskar att titta på tv-program med Gordon Ramsy i. Jag vet inte om det är hans stenhårda attityd eller min tanke om att han är kung i köket som gör det men så fort jag ser han så sitter jag klistrad
Tid ca 90 min / 1 sockerkakslängd, ca 15 skivor / Ugn 200 graderIngredienser. 500 gr mjöl20 gr mannagrynsalt15 gr torrjäst50 ml olivolja i 4 dl ljummet vattensoltorkade tomaterOliverhavssaltsvartpepparDet lättaste är att använda en form med avtagbara kanterHäll i mjölet, mannagryn, salt och torrjästen i en torr bunke (sikta mjölet om du vill)Var noga med att mäta och väga upp alla ingredienserna nogaBlanda olivoljan i vattnet och rör omHäll försiktigt ner ca hälften av olivvattnet i mjölmixenRör försiktigt om med fingrarnaKänn av hur degen formar sig och häll i mer vatten om den känns för torr, detta måste du själv försöka avgöra på känslan
Sätt ugnen på 175 grader. Häll ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Låt koka 4 minuter. Lägg den färdigkokta julskinkan på ett galler över en långpanna