Franskinspirerad kycklinggrytaI Ulrikas kycklinggryta trängs massor av goda smaker som för tankarna till Frankrike. Här blir det bäst med crème fraiche med lägre fetthalt. Vi har lagat den både med crème fraiche 15 % och med ännu magrare fraiche 5 % – det blir jättegott med båda. 1. Skär kycklingfiléerna i 4-5 bitar, salta och peppra. Bryn dem runt om i olja ca 5 minuter. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten alltommat.se
Baka bröd i stekpannan. Chapati. Chapati. Det här behövs till 8 bröd. 4 dl vetemjöl. 2 krm salt. ca 2 dl vatten, 37°. rapsolja. Gör så här. Mät upp mjölet i en skål och tillsätt salt Mias Lilla Skafferi
Svamptortellini med parmesansås Ett paket tortellini med svamp, en påse färska champinjoner, en liten bit parmesan och en rejäl dos kärlek Veckans | Middag