Janssons frestelse, Per Morbergs recept 1 kg mjölig potatis 2 gula lökar smör 250 g ansjovisfilé [2 burkar] ansjovisspad, från en av burkarna 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk ströbröd www.koket.se
Mozartkulor 600 g mandelmassa 200 g Odense nougat 2 msk cognac 150 g mörk choklad smör 1 dl kakao www.koket.se
Saffransbullar med mandelmassa 50 g jäst. 15 dl Arla® mjölk. 12 pkt saffran à 0,5 g. 11½ dl strösocker. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1100 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt www.arla.se
Grönkålsomelett färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen Svt