Det här receptet, har jag i alla ärlighetens namn snott rakt av från en annan bakbloggare, av ingen mindre än Jonassom driver sin bakblogg ”Här var det fika”
Om man har en stekpanna av gjutjärn så baka kakan i den. En lättgjord kaka som man rör ihop för hand. Den får en härlig seghet och en god smak av bittermandeloljan
Det var ett tag sedan som jag bakadesmåkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gottochkakorna var ännu godare än jag trodde
Blanda mjöl, bakpulverochbikarbonat i en skål. Barnsligt goda blev dessa kakor. Placera en dumlekola i mitten och nyp ihop kanterna och rulla till en bolloch lägg dom på en plåt med bakpapper på
Vispa äggvitorna till halvhårt skum, tillsätt sockerochfortsätt vispa till hårt skum. Låt tårtbottnen svalna lite i långpannan innan du vänder upp den och drar bort papperet
Jag tycker det är så mysigt och hemtrevligt när det doftarnybakat bröd i huset och det gör det ganska ofta hemma hososseftersom jag bakar bröd ungefär en gång i veckan