Det här blev väldigt goda praliner med fruktig smak. Jag provade också att gör en fyllning med päronkonjak och grädde istället för päronpurén och den fyllningen fick en slätare och lenare konsistens men jag tyckte smaken blev godare med päronpurén
Urunda är en lankesisk sötsak, en slags kokosbollar som friteras. Lankeserna är inte direkt kända för sina desserter och vi upplever att de är bättre på denna slags små sötsaker än hela efterrätter
Du kanske gillarMugcake med hackad choklad i liten grytaPåskgodis utan raffinerat sockerStekt äpple med mandelcrunch och vaniljsåsChokladdoppade rawbollar med smak av lakritsSesamkex
För någon vecka sedan gjorde jag chokladkolor med havssalt inför vår julmiddag. Det var många allergier och andra matpreferenser att ta hänsyn till, och jag lyckades göra mina så pass "allergifria" och etiskt riktiga att alla som var närvarande kunde äta dem
Hur mycket jag än älskar julen och att göra julgodis m. Hej på dig,. 3e dagen på det nya året och imorgon börjar vardagen på riktigt för mig igen och ska jag vara helt ärlig så känns det jätteskönt