Paj

Paj

  • 4 Recept
Citron & Limepaj

Citron & Limepaj

Pajskal. Låt pajen svalna. Godast tycker jag är att äta pajen något ljummen,. Tryck ut degen i en smord pajform på ca 24 cm i diameter. Ställ pajskalet kallt, 30 min i kylen eller 10 min i frysen. Häll i pajskalet och grädda pajen i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 30 minuter
Syrlig paj med lime och citron

Syrlig paj med lime och citron

Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Köttfärspaj

Köttfärspaj

Här kommer en riktigt god och smakrik köttfärspaj, passar lika bra till lunch som middag. KÖTTFÄRSPAJ. Blanda allt till pajdegen
Recept: Ananaspaj

Recept: Ananaspaj

Ananaspaj. Här kommer receptet på ananaspajen som jag lovade er. ) Det är en lyxig paj och inget man äter mitt i veckan