4 st frysta kycklingfiléer (ska alltså vara frysta och inte tinade)1-2 paket (kalkon)baconca 2-2,5 dl créme fraiche eller matlagningsgrädde (P&T gjorde med cf men jag kommer välja grädde alternativt någon gräddersättning baserad på havre eller soja)pepparoreganoris eller pastaLinda in de frysta kycklingfiléerna i bacon, lägg i ugnssäkert fat och häll på cf/grädde, peppra och smula över lite torkad oregano. 4 st frysta kycklingfiléer
Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg dem i en skål. Lägg tillbaka kycklingen med ev. Lägg i kycklingstrimlorna och fräs dem under omrörning på ganska stark värme 2-3 minuter. 2 kycklingfiléer
Finhacka kycklingfiléerna, nästan som till en färs. Värm en wok eller stor stekpanna med resten av sesamoljan, woka salladslök, ostronsås och kycklingfärs i 3-4 minuter. 2 kycklingfiléer. 1 ½ dl kycklingbuljong
Billig vardagsmat,Bra mat i matlåda,Kyckling,Middagstips,Pastasåser & andra grytor. Nä, kyckling passar precis lika bra som kompis i den krämiga tomatsåsen
½ msk kycklingfond. 400 g kycklingfilé1 liten purjolök1 msk smör½ tsk salt1 krm svartpeppar2 ½ dl mellangrädde2 msk tomatpuré½ msk kycklingfondSkärkyckling och purjolök i bitar eller grova strimlor. 400 g kycklingfilé
Lägg lök och tomater på båda sidor om kycklingen. Blanda ost och grädde och häll det över kycklingen. 4 kycklingfileér 4 persca 10 cm purjolök1 gul lök5-6 soltorkade tomater i olja200 g grovriven parmesanost3 dl gräddesalt, pepparDela kycklingfileérna på längden. 4 kycklingfileér 4 pers
Dela kycklingen i bitar, salt och peppra och bryn i olja och smör. Ugnsrostad potatis och en sallad serverade jag till denna underbart ljuvlig kycklinggryta