Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
Denna kycklinggratäng gjorde jag för nån vecka sen och blev riktigt gott. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör tillsammans med curry, salt och peppar
Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt. 3 dl kycklingfond (hemmagjord)
Krydda kycklingen med chicken&steak och stek till fin färg, lägg i en ugnsform. Stek kantareller och krydda med salt och peppar och lägg över kycklingen, skär bacon i mindre bitar och stek på den