Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering. Häll upp i små glas och ställ i kylen i 3 timmar. Musslorna halstras i en mycket het panna i lite olivolja precis innan servering, 30-40 sekunder på varje sida. Låt det marinera i ca 30 minuter. 3. Putsa köttet och lägg i frysen i 30 minuter eller om du använder djupfryst kött, så låter du det tina en stund bara och så går det bra att skära tunna skivor med en vass kniv. 3 stora blad basilika. -Mama Skogly ♥ 3 gelatinblad
Gör såhär - Skiva rödbetorna (jag använde en påse 1kg) i ungefär 1cm tjocka skivor, och rosta på bakplåtspapper i ugnen i ca 30 minuter på 200°. ca 30 minuter p
3 citroner. 3 ägg. 3 dl socker. 3 citroner. 3 ägg. Lillördag och full fart mot helgen igen. Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen