Allt i en och samma form är ju väldigt smidiga och oftast väldigt goda. Toppen är ju också att man kan förbereda dom innan och bara skicka in i ugnen när det är dax för middag
Tänkte jag skulle lägga in ett recept som jag fick av en vännina för evigeheter sen. vi träffades var och varannan helg och åt de mest komplicerade tre rätters hos varandra
Ha i alla ingredienser i en mixer och mixa tills du känner dig nöjd. Njut av din drink. PS. Använd mindre/mer havrekli beroende på hur hungrig du är, ju mer havrekli desto grötigare i konsistensen
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Sätt ugnen på 225 C. Blanda smör, mjöl och vatten i en matberedare - tryck ut i pajform, nagga i botten, sätt smala remsor med aluminiumfolie längs insidan på kanten (så den håller formen lättare vid gräddningen) och ställ kallt i kylskåp ca 10 min