Hej alla fina läsare. Vilken vecka jag har haft. Jag har hunnit med att äta supergod mat på Brasserie Godot, varit på bröllop för finaste vännen, firat min födelsedag med en supergod chokladtårta (recept kommer längre ned) OCH haft tenta i cellbiologi
När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
3 dl grädde. 160 g kvibille grädd ädelost. 1 köttbuljong/ köttspad (1/2 dl). ev svartpeppar. Smula osten och buljongen ner i kastrull och häll över grädden låt smälta ihop och småputtra
Denna laxpaj är underbart krämig och fräsch att servera nu till våren och sommaren. Jag har använt varmrökt lax men det fungerar bra att byta ut den mot kallrökt lax också