Skär bort det nedersta på sparrisen. Koka sparrisen mjuk i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Skär av sparrisknopparna och dela resten av sparrisen i ca 2 cm långa bitar
Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Äppelmos på flera sätt. 10 augusti, 2016 by Matmamman Lämna en kommentar. Lycklig den som har ett eget äppelträd… Men numera finns ett stort utbud av fina svenska äpplen i butiken, så vi andra behöver inte heller gå lottlösa
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1