Lite av varje

Lite av varje

  • 4 Recept
Mannagrynskaka

Mannagrynskaka

Smakar lite som ostkaka tyckte mina barn. God och krämig med en smak av vanilj. Dra av från värmen. 1 liter mjölk 1, 25 dl mannagryn 1 tsk salt 4 msk socker 2 tsk vaniljsocker 3 ägg 3 msk mjöl. 1 liter mjölk
Gnocchi

Gnocchi

Jag har lite mannagryn i min gnocchi eftersom jag tycker konsistensen blir bättre av att ha i det, men om du inte vill använda mannagryn så kan du öka mängden vetemjöl istället
Friterad pankopanerad falsk fisk

Friterad pankopanerad falsk fisk

Det ska bli jättekul och spännande att testa lite olika, nya varianter. För ungefär två år sedan, när jag satt på jobbet och läste ett nummer av tidningen land, råkade jag på ett mysko recept på falsk fisk som jag bara var tvungen att skriva av
Ålandspannkaka (m. mannagryn)

Ålandspannkaka (m. mannagryn)

Personligen tycker jag att pannkakan blir god oavsett vilken grötsort (ris- eller mannagryn) som väljs, men det blir lite mer bitig känsla av risgrynsgröten