Jag har precis kollat igenom Leilas Supermat. programmen som går på tv på torsdagar och det var härifrån jag fick idéen om att testa på att baka dessa godingar
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt smör och ägg och rör till en fast deg. Dela degen i två delar och tryck ut den ena i botten av en rund ugnsfast form ca 26 cm i diameter
. Torsk är en av de godaste fiskarna, ugnsstekt lagom så den bara faller isär mmmhh. Här gratinerad med vitlökssmör, ost och soltorkade tomater, toppat med baconströssel, kan inte bli bättre
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)