Kryddstekt kyckling med mustig sötpotatisgryta. Till serverade jag majskycklingbröst som kryddats med en spännande kryddblandning jag gjort själv på stjärnanis, kryddpeppar, svartpeppar, kanel, kardemumma, lite anchochili och salt
Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Stek kycklingfiléerna i smör, - ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra. 4 kycklingfiléer
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Baconlindad kycklingfilé med svampsås1-2 port1 kycklingfilé4-6 baconskivorsalt och pepparSåsen. 15 g torkade trattkantareller 1/4 gul lök1,5 dl grädde1 msk färskost med vitlökssmak0,5 kycklingbuljongtärningen skvätt sojaev 1 tsk svart vinbärsgeléTill servering. In i ugnen på 225 grader i 15-20 minuter, tills kycklingen är klar. 1 kycklingfilé