kyckling, bacon och ruccola. Pastasås med vitlök, kyckling och bacon. Skär kycklingen i små bitar, bryn i lite olja i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar
I gratängen slängde jag även i kyckling, broccoli, champinjoner och Keldas ostsås "Fyra ostar". Stek kycklingen i lite olja tills de är genomstekta och fått färg, krydda med salt och peppar
Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn i smör. //Malin Kyckling med dijonsenap och dragon. 1-1 1/2 kg kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljongtärning. Häll såsen över kycklingen och ställ in i ugnen på 220 grader i ca. 1-1 1/2 kg kycklingfilé. 1/2 kycklingbuljongtärning
Bryn kyckling och grönsaker tills det fått fin färg. 500 g kycklinglår, skinn- och benfria. 2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond eller Ekologisk Kycklingfond
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan