Krämig och god paj med färska nyplockade kantareller smakar ljuvligt en härlig höstdag. Jag använde hälften grov och hälften ljus mjölmix till pajskalet
Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Tisdag 1 mars 2016. Drömmar är bara drömmar om man inte gör verklighet av dem. Och vill man göra drömmen sann om en tårta som stillar sötsuget ska man definitivt baka denna drömtårta
De här båda recepten på muffins använder jag mej ofta av när jag ska baka muffins/cupcakes som en bra grund och varierar sedan smaksättningen efter smak och behov
Har länge velat baka den perfekta glutenfria tårtbotten men har aldrig funnit det. Tills förra året då jag hittade det perfekta receptet från Tårtspecialisten men eftersom jag satsar på Glutenfritt så har jag fått ändra receptet liiite grann
Vabruari kallas det ju av en anledning. Jag blir hemma med Affe idag. Danne hade migrän igår och nu är det väl bara att gå och vänta på självaste flunsan eller magsjuka eller nåt annat spännande
Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Så många nya recept jag testat, så lite tid att sätta mig vid datorn och få in dem här. Vår lilla 2-månader gamla tjej är en riktig liten solstråle, men jag förstår inte vart vissa dagar tar vägen
Jag brukar försöka testbaka ett, för mig nytt julgodisrecept varje år, och i år testade jag och min gosetös detta superenkla recept som kallas snöbollar
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer