Den här varianten är gjord med matlagningsgrädde, vilket gör den extra barnvänlig i smaken. 400g köttfärs. 3 dl matlagningsgrädde. 400g köttfärs. 3 dl matlagningsgrädde
Tillsätt tomatpurén och fräs en minut till. Jag har inga problem att grilla i kallt väder men dom här gradantalen gör ju det ännu enklare att grilla på vintern
Skär tomaterna i tärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung i lite olja. Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin
Den här gången gjorde jag en plommonspäckad skinkstek av en riktigt fin bit fläskkött. Skala och skiva under tiden morötter, palsternacka och lök och lägg vid sidan om steken i pannan tillsammans med resten av plommonen så det får lite färg
1 st broccolihuvud1 st morot1 st vitlöksklyfta400 gr skinka1 burk Creme bounjor charlottenlök gräslök2,5 dl matlagningsgräddesalt pepparServera med färsk pastaKoka broccoli och morot mjuka, häll av vattnet, tillsätt resten av ingredienserna. 400 gr skinka. 2,5 dl matlagningsgrädde
låt allt steka i ca 10 min, häll på matlagningsgrädden, vitvinsvinägern & smaka av med salt & peppar, rör sist ner den rivna osten och låt den precis smälta. 2 dl matlagningsgrädde
Jag tar det även ofta när jag är ute och äter. Jag har fått många goda, men även många bottennapp. Jag hade tänkt att göra egen dressing, men när jag hittade Mannerströms på flaska och det var vardag med knappt om tid så var valet lätt
2 msk Matolja. 100 g Mat & Bak Smör. 140 g Ädelost. Sätt ugnen på 230°C. Dela kycklingvingarna så du får själva klubban och den platta delen, vingpsetsen kan du skippa
Eftersom det var mannen vi firade igår fick han bestämma (och laga. ). huvudrätten till vår tre-rätters. Vad vi åt till förrätt/aptitretare hittar du HÄR
Vi är ju bara matbloggare och inga meteorloger. )Men som sagt var så är vi inga vädersiare så därför beger vi oss istället över till det vi kan, nämligen laga mat
Istället för ostronsås använder jag en vegetabilisk variant. 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote. 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote
Jag har dock inte varit ute så mycket som jag skulle önskat då jag ju måste fixa klart det sista inför bytardagen, men lite sol har jag iallafall fått innan kvällsjobbet
På hösten blir jag alltid sugen på grytor av olika slag. Jag använde champinjoner i grytan den här gången, men har man kantareller hemma är det ännu godare
Gör en god sommarsallad till maten och ta den sallad du tycker bäst om. Jag föredrar att torrubba hel kyckling när jag ska grilla därför att när man använder olja och marinader så är det lätt att det börjar brinna och skinnet blir bränt
Är övertygad om att det inte bara är jag. Jag lyckades dock och borde inte klaga, men känner allt mer att jag närmast börjar få en misantropisk syn på väder
Jag behöver just nu recept som är enkla och som lagar sig själv. 2 msk puré av soltorkade tomater (finns färdig på burk). 2 msk puré av soltorkade tomater (finns färdig på burk)