Grillad fläskfilé med confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Det här receptet på grillad fläskfilé med confiterad vitlök och bacon är inspirerat av just den boken, Anthony Bordains franska kök
Inte är det varje dag det händer, vi är ju som bekant inte riktigt rustade för att grilla i tid och otid med tanke på avsaknad av uteplats och att grilla på lilla minibalkongen är inte direkt att rekommendera
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Och det räcker med glaze, jag lovar för buljongen ger också smak. Täck med vatten (eller buljong om du väljer det), lägg i grönsakerna och kryddorna (inte om du använder buljong)
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Jo, jag börjar tänka på mat man äter med händerna och nya experiment. Efter att snabbt ha övervägt chilikryddade kycklingvingar kommer jag även att tänka på revbensspjäll och att man kanske kan fixa en glasering baserad på julmust
Efter bion kom de besök med brorsan och fru. Trots frugans skeptisism baserat på minnen från bamba blev det en riktig hit, även om jag kanske för min egen smak skulle vilja öst på lite mer med det lite mer ättika i den sötsura såsen för min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.