Mina Favoriter

Mina Favoriter

  • 15 Recept
Mina Favoriter
Lök och fläskpaj

Lök och fläskpaj

Blanda ingredienserna till pajdegen i matberedare. Låt degen vila i kyl medan du förbereder fyllningen
The efterrätt

The efterrätt

Flera lager halloncheesecake. Först vanlig botten, sen ett hemligt litet gott lager medvit choklad och sedan en krämig hallonfyllning
Jitterbuggare

Jitterbuggare

Blanda mjöl och socker och finfördela smöret i blandningen. Tillsätt äggulorna och arbeta snabbt ihop till en deg
Kolabitar

Kolabitar

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till bottnen i en bunke och arbeta ihop till en deg
Vit choklad cheesecake

Vit choklad cheesecake

Vissa tränar / gymmar för att få en snygg bikini-kropp till sommaren, jag tränar för att kunna äta mer godsaker
Vit choklad whoopie pies

Vit choklad whoopie pies

Nu är jag äntligen hemma efter en rolig men tuff vecka i England. Intensiv träning, roliga aktiviteter och en massa fantastisk shopping
Vit choklad och blåbärsrutor

Vit choklad och blåbärsrutor

29 besök på bloggen idag. Så många vänner har jag inte, vilka är ni alla som tittar in här. )Detta recept är taget från "Kladdiga kakor" det också
Lax i hummersås

Lax i hummersås

Fick ett recept av min arbetskompis Gittan. Jag gjorde om det lite och jag kan berätta för er att det blev himlarnsch gott
Lax & broccoli i form 13 SmartPoints

Lax & broccoli i form 13 SmartPoints

Här kommer ett härligt recept jag hittade på nätet. Värt att testa för alla laxälskare. Lax & broccoli i form 13 SmartPoints
Fisk och grönt till vardags

Fisk och grönt till vardags

Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Det går även att byta ut till annan vit fisk
Torsk med potatis- och äggsås

Torsk med potatis- och äggsås

Jag har tappat lusten att planera min mat på sistone. Jag har behövt ny inspiration. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Ladies Kisses (Baci di Dama)

Ladies Kisses (Baci di Dama)

The Italian kitchen has inspired cultures all across the world, and today there are Italien restaurants and pizerias in pretty much every little town and village in the west