Kötträtter

Kötträtter

  • 8 Recept
Biffar
Kyckling och currygryta

Kyckling och currygryta

1. Koka upp riset. 2. Skär kycklingen i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor
Kyckling garam masala

Kyckling garam masala

Sätt ugnen på 225º. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Lägg kycklingfiléerna ganska trångt i en ugnsform
Kyckling pad thai

Kyckling pad thai

Ingredienser Portioner. 4 Nudlar 180 g risnudlar 2 msk neutral olja 2 vitlöksklyftor 100 g purjolök 100 g morot 100 g vitkål 350 g kycklingfiléer 1 msk ättiksprit (12 %) 2 msk konc kycklingfond 1 1/2 dl ostronsås 2 msk kinesisk soja 1 msk asiatisk fisksås 2 msk strösocker 4 msk neutral olja 2 stora ägg 2 dl krossade osaltade jordnötter 150 g färska böngroddar Lägg till i inköpslistan
Gratinerad Totilini

Gratinerad Totilini

Det känns som att det var väldigt länge sedan vi gjorde gratinerad tortilini här hemma och plötsligt kom vi ihåg en av våra gamla paradrätter