Kyckling och currygryta
Helena Toftling
Helena Toftling

Kyckling och currygryta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kyckling
  • 1 st röd paprika
  • 2 st gula lökar
  • 50 g smör
  • 3 msk curry
  • 5 dl grädde
  • 2 dl creme fraische
  • 2 msk soja
  • 1 msk paprikapulver
  • salt
  • peppar

Beskrivning

    1. Koka upp riset.

    2. Skär kycklingen i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor.

    3. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa.

    4. Tillsätt grädde, creme fraische, soja och peppar. Låt småputtra en stund, smaka av med salt och peppar.

    5. Servera med kokt ris och grönsallad.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.