Matjessillcheesecake med rödlök, dill och forellrom Ingredienser 200 g kavring 25 g Smör 150 g matjessill 3 dl kesella 2 dl crème fraiche 1 st rödlök 1 kruka dill 1 kruka Gräslök salt och peppar 3 st Gelantinblad 4 msk citron (färskpressad juice) forellrom Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell Recept.se
Kalljästa frallor Det här är ett av mina absoluta favoritbröd. Så smidiga att göra och så otroligt goda, nästan lite sega som ciabatta Mat med Suss
Thai-massaman! Älskar du liksom jag Thai-mat. Då ska du ta till dig detta receptet. Det är sååå gudagott att jag skulle kunna äta det om och om igen Gourmetmorsan
Laxbakelser Tryck ut rundlar, så stora som möjligt, ur brödskivorna. Fyllning. Mosa laxen. Skala och hacka äggen. Blanda lax, ägg och crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft Hemmets Journal