Skär kasslern i bitar, purjon i skivor. Slå det över riset, kasslern och purjolök. 3 dl ris600 g kassler1 purjolök3 dl vispgrädde½ dl chilisås1 dl majonnäs2 dl ostSätt ugnen på 225°C
Häll över potatisen i en ugnssäker form och blanda i kasslern. 4-6 persca 1 kg potatis, skivade2 lökar, skivadeca 4 dl grädde2 dl creme fraichesalt och pepparpersillade500 g kassler, strimladSätt ugnen på 225°. 500 g kassler
Kassler i ugn. Kassler i ugn med råris. Häll i grädde, ajvar och chilisåsen samt kryddor i en skål och blanda om (smaka av) ta en ugnsform och häll riset i botten, fördela löken över riset, fördela sedan kassler och till sist såsen
Kassler är salt så det behövs inget extra salt men om du väljer någon mildare crème fraiche kan du dra några varv med pepparkvarnen innan rätten åker in i ugnen
4 personer 500 gram kassler 2 dl creme fraiche 2 dl. 500 gram kassler. "Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades
En kasslergratäng, lätt att göra och går snabbt att laga. Dessutom är kassler ofta billigt köpa. Jag lagade kasslern med italienska inslag och till gratängen serverades ris och en sallad