veg

veg

  • 16 Recept
Spenatlasagne

Spenatlasagne

Skala och tärna moroten. Skär squashen i halvmånar. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs morot och all lök i en stekpanna med olja
Världens godaste pastagratäng

Världens godaste pastagratäng

400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefraichesåsen
Vegan Jansson's Temptation

Vegan Jansson's Temptation

Vill man laga en vegetarisk variant har jag ett recept med soltorkade tomater och oliver. If you want to make a vegetarian version, I have a recipe with sundried tomatoes and olives
Vegetarisk lasagne med vegfärs

Vegetarisk lasagne med vegfärs

Här kommer ännu ett recept på en smaskig vegetarisk lasagne. Denna gång hade jag i hemmagjord vegfärs, vilket blev supergott
Paj utan botten med zucchini, spenat och fetaost

Paj utan botten med zucchini, spenat och fetaost

Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

En vegetarisk vardagsrätt som passar utmärkt till matlådan. Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Vegetarisk lasagne med fetaost, spenat och oliver

Vegetarisk lasagne med fetaost, spenat och oliver

Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan
Nyttig vegetarisk zucchinilasagne

Nyttig vegetarisk zucchinilasagne

Vegetarisk lasagne gjord på zucchini istället för pasta. Ett gott och nyttigt sätt att äta mer grönt. Lättlagad och riktigt god