De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat. Antagligen de e n k l a s t e också. Gröten i degen gör frallorna sååå sjukt saftiga och jag ljuger inte om jag säger att jag skulle kunna äta upp en halv sats utan problem
Mitt recept i KalmarPosten denna vecka är en pavlovatårta. Det är en klassiker som många redan ätit, men jag vet även att flera aldrig testat att baka en själva
Snart är första semesterveckan över och det har varit helt underbart väder. Idag ska det bli riktigt varmt och de kommande dagarna ser också riktigt bra ut
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Dessa festliga och glutenfria marängbakelser gjorde jag för ett tag sedan. Ni som följt min blogg länge vet att jag bara älskar maräng i alla dess former och skepnader