Portermarinerad höstgryta med kantareller Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto. Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise". PORTERMARINERAD HÖSTGRYTA MED KANTARELLER Taste by Louise
Höstgryta med smak av äpple, bacon och champinjoner 4-5 portioner. Ingredienser. 500 gr benfri högrev. 1 st gul lök. 1,5 msk kalvfond. 1 krm svartpeppar. 1 msk tomatpuré Salt & Peppar
Höstgryta 6 personer. Smör. 2-3 dl förvällda. kantareller. 1 kg putsade grytbitar av rådjur. 1-2 dl vatten. 5 dl grädde. 1 msk kinesisk soya Hotell Tvärdraget
Himmelska grytan Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts Smaskelismaskens
Ungersk gulasch En värmande gryta när kylan biter ute. Ingredienser till 4 portioner. 6 hg grytbitar av fläsk- eller nötkött Farmors mat