En favorit när det gäller bröd här hemma är grötbullar. Jag brukar blanda i grovt rågmjöl och linfrön också för att de ska bli något grövre men receptet har du här
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Bra såser är alltid användbara, tartarsås passar lika bra till fisk som fågel som rökt. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för användningsområdet
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning