Alltså. ni får verkligen ursäkta den trista och dåliga bilden idag. Till skillnad från många andra matbloggare så äger jag ingen avancerad proffskamera, jag har inte heller redigerat eller stylat bilden
Gör så här. Smält smöret och vispa i kakaon. Tillsätt sirap, socker och sist grädde. Koka upp och låt koka 30 sekunder till 1 minut, ju längre koktid desto tjockare blir såsen
Ibland så kan jag bli så vansinigt sugen på någotgräddigt, och i dag var en sån dag, och vad gör man,jo, man bakar en liten minitårta på det jag hade hemma, och helst ska detgå fort också, och det gjorde denna sötnos
. Jaha. Idag fyller jag 31 år. Det var ju en halvtimme sedan jag firade min 30-årsdag. Kommer det vara så här i fortsättningen, att tiden liksom flyger förbi
Det blev som sagt en hel del rester över från gårdagens kalas. Bland annat äppelpaj. Äppelpaj med vaniljsås är verkligen något som jag förknippar med hösten
Idag har jag plockat av resten av krusbären. En del hamnade i frysen. Jag ska göra krusbärsmarmelad senare, men idag blev det krusbärskompott med en gräddklick
KRUSBÄRSKOMPOTTGräddmjölk, alltså vispgrädde och mjölk som blandats, är mycket gott till bärkompott. 4 portioner600 g krusbär, röda eller gröna1 vaniljstång1½ dl vattenca 1 dl socker½ tsk stött kardemumma1 - 2 tsk potatismjölTill servering