Varmrätt

Varmrätt

  • 10 Recept
Fisk tre gånger i veckan?

Fisk tre gånger i veckan?

Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Egen grillolja - grillmarinad

Egen grillolja - grillmarinad

Jättenkelt att blanda till egen marinad och roligt att säga att man gjort den själv också. ). Tog vad jag hittade i kylskåpet och blev riktigt nöjd
Bästa glazen för grisfilén

Bästa glazen för grisfilén

Moving on. Nu blir det lite mindre granskande reportage här på bloggen och mera MATGLÄDJE. ) Här kommer ett köttrecept som jag tog fram i vintras, då grillpannan var i flitig användning, men i helgen ska jag göra om det på kolgrillen
Remouladesås

Remouladesås

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner
Bearnaisesås

Bearnaisesås

Riktig bearnaisesås, inte svår att göra. 3 – 4 personer. 1/2 – 1 finhackad scharlottenlök, ca 1 msk. 2 msk rödvinsvinäger
Pasta med broccolisås

Pasta med broccolisås

Koka en gryta broccoli nästan mjuk. 2 dl crémefrachie 2 dl grädde 1 grönsaksbuljongtärningPeppar och salt Blandas och hälls över nykokt broccoli
Dillkött gjort på fläskkött

Dillkött gjort på fläskkött

Det här behövs. Dillsås. Täck köttet med vatten. Koka upp och skumma av. Skala och klyfta löken, skiva morötterna
Klassisk skinkstek med gräddsås

Klassisk skinkstek med gräddsås

Hej svejs. Hoppas veckan har börjat bra för er. Jag jobbade i helgen ända fram till i går så idag är jag leeedig