Oprövade efterrätter

Oprövade efterrätter

Varm chokladmousse

Varm chokladmousse

Sätt ugnen på 200 grader. Smält chokladen och smöret tillsammans med Cointreau i ett vattenbad. Ställ blandningen åt sidan men låt vattenbadet vara kvar
Mango cheesecake

Mango cheesecake

15 digestivekex. 75 g Arla® Svenskt Smör. 600 g Arla® färskost naturell. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 2 ägg
Rostad fruktsallad med vit choklad

Rostad fruktsallad med vit choklad

Ingredienser Portioner. 4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär

Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär

Ingredienser Portioner. 4 Mörk chokladcrème 100 g mörk blockchoklad (55% kakaohalt) 2 dl vispgrädde Vit chokladcrème 75 g vit blockchoklad 1 1/2 dl vispgrädde Krokant 25 g smör 3/4 dl strösocker 1 1/2 dl saltade jordnötter (1 1/2 dl motsvarar 100 g ) Till servering 2 dl blandade bär Lägg till i inköpslistan