Glömde publicera inlägget igår, med detta förberedda recept. Det var fullt upp - jobbade sent, köpte cykel på annons, åkte till Elgiganten för att köpa tvättmaskin och sen hem och försöka få i sig nån mat samtidigt som hockeyn hade satt igång på tv
Ibland blir man bara väldigt trött på kött och korv, potatis och torsk – och alla annan mat som inte kommer närmare kryddornas himmel än ett par varv med vitpepparkvarnen
En pastarätt som vi har gjort många gånger är denna med halloumi och chorizo. Såååå god, älskar halloumi, skulle kunna äta detta varje dag (nåja, nästan)
Vänd ner fläskfilen och låt sjuda tills köttet är klart. Hallå alla mina bloggläsare. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i grova bitar. Blanda samman på en plåt med olja, timjan samt salt och peppar efter smak
En del innehåller olika grönsaker, rotfrukter och/eller bönor, andra som denna koncentrerar sig med på att lyfta fram köttet och smakerna och grönsaker/rotfrukter/bönor får agera tillbehör om man önskar det