Ingredienser Portioner. 6 1 1/3 kg grytbitar av vilt t ex älg, rådjur matfett salt och svartpeppar 2 tsk paprikapulver 1 lagerblad 5 enbär ca 3 msk vetemjöl 3 dl rött vin 1/4 dl konc viltfond (på flaska) 3 1/2 dl vatten 4 gula lökar 1 stor paprika 400 g kantareller eller annan svamp 2 dl vispgrädde 3 msk tomatpuré lite soja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden