Till middag blir det asiatiskt, en wok. Woka vitlök och lök. Woka köttet i omgångar om det behövs. Woka köttet på hög värme cirka 2 minuter tills köttstrimlorna är brynta runtom. Hetta nu upp grönsakerna, tillsätt köttet och woka cirka 2 minuter tills allt är blandat och genomvarmt. Biffwok med nudlar 8 propoints 6 portioner
Wok är både lättlagat och gott. Bryn kycklingen i 1 msk rapsolja under några minuter i en wokpanna. Hej. Maja och Emil blev så sugna på denna rätten igår när vi berättade vad vi ätit i Norrköping igår
Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag. Den där fänkålen kom med bara för att den låg i svalen och såg lite småtrött ut, brukar bara ha fänkål till fisk men den funkade fint i woken
Pressa vitlöksklyftan i wokpannan tillsammans med mat eller olivolja och kryddorna innan du lägger i kycklingen och låt fräsa tillsammans tills kycklingen blivit gyllenbrun
Servera woken med ris eller nudlar. 1 påse tinade wokgrönsaker. Tips. Om du kokar nudlarna innan du börjar med köttet så kan du låta nudlarna steka med i någon minut
Jag kan i bland tycka att det är svårt att få nötkött riktigt mört när man woka det. Denna gången valde jag att förkoka köttet innan jag wokade och det blev ett riktigt bra resultat
Att woka går både fort och är väldigt gott. Jag wokade kycklingfilé med grönsaker. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna och lägg i kycklingen och fräs i någon minut