Lars kokbok

Lars kokbok

  • 14 Recept
Fyllda rulader

Fyllda rulader

Lägg ut köttet. Blanda färskost och pressad vitlök och bred på köttet. Rulla ihop och färst med tandpetare
Kycklingsoppa med ädelost

Kycklingsoppa med ädelost

Kycklingsoppa med ädelost. 6 februari 2017 @ 23. 51. 4 port. 2 kycklingfiléer. 2 charlottenlökar. 5 cm purjolök
SUPERGODA DINKELKAKOR

SUPERGODA DINKELKAKOR

Tidigare i veckan blev jag bjuden på dessa goda kakor hemma hos Elsa. Det är kakor gjorda på dinkelmjöl och de är helt klart nyttigare än vanliga småkakor
Kyckling i krämig örtsås

Kyckling i krämig örtsås

Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Nyttigare apelsintryfflar

Nyttigare apelsintryfflar

Nyttigare apelsintryfflar. Du behöver. 1 mogen avokado. 100 g choklad (lindt 70%). Skalet av en apelsin + lite att toppa med (valfritt)

Glutenfria kanelbullar!

Lycka. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Glutenfri limpa med durramjöl & sötpotatis

Glutenfri limpa med durramjöl & sötpotatis

Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen. Äter inte så ofta bröd men till helgen kan det vara gott att ha när man hinner äta lite längre frukost
Kycklingfilé i ugn med rödvinsås

Kycklingfilé i ugn med rödvinsås

Sätt ugnen på 125 grader. Rödvinsås. Tärna några skivor stekfläsk. Skala och skär löken i tärningar. Fräs fläsk och lök i en kastrull på medelvärme, några minuter under omrörning
Budapestbakelse/stubbe

Budapestbakelse/stubbe

Budapestbakelse/stubbe. 6 februari 2016, 20. 00. Detta är verkligen en utav mina absolut favoritbakelser - Budapeststubbe
Nutella Cookies

Nutella Cookies

Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda