Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Häll av vattnet från musslorna. Fräs riven vitlök och skivade champinjoner i en gryta med matfett. Pudra över mjölet och späd med fiskbuljong under omrörning
Vad sägs om en sista insats i köket innan tomten kommer. Lite godis kan man alltid slänga ihop. Och visst vill man ha en seg knäck och ljuvligt len tryffel till Kalle Anka
Den här rätten är lätt och snabblagad och framför allt väldigt god. Krämig kyckling med alla mina favoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
jag säger bara en sak - Pulled Pork. Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Då var det dags för årets första färskpotatissallad. Det är ju såå gott med nypotatis och det är speciellt de första gångerna man skrubbar de små rackarna