Mozartkulornamed nougat och mandelmassa, doppade i choklad. Rulla nougaten till kulor och tryck ut mandelmassan lätt med fingrarna till en rund platta och omslut nougatkulan
Skär nougaten i 30 tärningar. Skiva mandelmassan i 30 skivor och lägg en nougatbit på varje skiva. Vik mandelmassan runt nougaten och rulla till en kula
Servera med. Koka pastan tillsammans med squashen. Stek kyckling tillsammans med salviablad i lite av oljan, och häll över på en tallrik medan du gör tomatsåsen
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl rom
Med det sagt, gillar man Romrussin och kaffe i kakor. Det här är en riktig vuxentårta, både smakmässigt men också i bemärkelsen att det är mörk rom i som inte har kokat
Platta ut marsipanen i handflatan och lägg en bit nougat i mitten och omslut den med marsipanen. Sätt skålen i en kastrull med knappt sjudande vatten under och låt chokladen smälta
5 cl mörk rom 0,5 cl honungssirap ( 2 delar honung + 1 del vatten ) 2 - 3 droppar angostura bitters Gör så här. Rör drinken med mycket is tills den blivit kall och utvattnad 20-30 sek. - Läs hela inlägget här 5 cl mörk rom
21 December 2015. Julen 2015. Dumle mozartkulor. Det här receptet har jag aldrig tidigare testat men dom var verkligen jätte goda så dom tycker jag att ni ska testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.