Knäckig toscakaka. 2015-11-14, 20. 15. Toscakaka är en god och enkel kaka att baka. Ungefär som en vanlig, hederlig sockerkaka toppad med knäckig mandelglasyr
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem till fikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Apelsinkaka med frosting. Förra veckan hjälpte Algot mig att baka den här apelsinkakan. Jag hade några apelsiner liggande och vad passade då inte bättre än att göra en kaka av dem
Hej. Har precis tagit en form av sen lunch. Sängarna är renbäddade och tvättmaskinen går på högvarv. Passade på att baka oopsies, en fluffigare form av bröd om man vill undvika kolhydrater
Så här gör du. 50 minuter. Saffransdeg. Börja med att göra en fördeg. Värm upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i mjölken och blanda ihop det med vetemjölet
Blinier (Ryska boveteplättar) under "Maslenitsan". Maslenitsa, ("smörveckan"), också känd som bland annat pannkaksveckan är en rysk religiös och folklig högtid
1. Blanda crème fraiche med wasabi efter eget tycke. 2. Tillsätt lite i taget och smaka av. Lägg en klick av wasabicrémen på varje plätt, 2-3 kräftstjärtar och garnera med solrosskott eller ärtskott