Mina favoriter

Mina favoriter

  • 14 Recept
Mina favoriter
Mjölkchoklad fudge med salta jordnötter

Mjölkchoklad fudge med salta jordnötter

Hej på dig. Nu sitter vi tåget på väg hem från Stockholm igen. Hann med en lunch med tjejerna på Loppi innan vi var tvungna att ta oss till Centralen så nu har jag fått se hur dem har de på kontoret också
Luftiga Tekakor - Recept

Luftiga Tekakor - Recept

Recept på 12 st Tekakor. Ingredienser. 50 g smör eller ½ dl flytande smör. 5 dl mjölk. 50 g jäst. 1 tsk salt. 2 msk socker
Vaniljsnittar

Vaniljsnittar

De här goda vaniljsnittarna hittade jag hos sweetandsimple. De smakar som vaniljhjärtan som finns att köpa
Änglamat - Maräng med färska bär

Änglamat - Maräng med färska bär

Vispa äggvitor och salt till hårt skum. Tillsätt socker och vaniljsocker lite i sänder. Avsluta marängen med att röra i äppelcidervinägern
Falska potatisbakelser

Falska potatisbakelser

Falska potatisbakelser. Falska potatisbakelser är något extra att sätta gaddarna i till finkaffet på söndag
Frusen cheesecake med hallon

Frusen cheesecake med hallon

En ljuvlig cheesecake med hallon som inte behöver någon ugn. Konsistensen på denna är krämig och påminner om glass
Chokladfudge

Chokladfudge

Jag föredrar dock de lite mindre söta varianterna, eftersom fudgen i sig är väldigt söt, och har därför valt att smaksätta mina varianter med antingen bara choklad, choklad och havssalt, samt en variant med choklad och lakrits
Lakritsfudge med mjölkchoklad

Lakritsfudge med mjölkchoklad

Lakritsfudge med mjölkchoklad. Ingredienser. 3 dl vispgrädde. 3 dl strösocker. 1 dl ljus sirap. 50 gram smör. 1 msk honung
Dom där grekerna...

Dom där grekerna...

Kakor som min mamma gör varenda jul och som är mycket uppskattad av oss alla. Mandelmassa och tosca är ju aldrig fel
Gravad lax med salsa till förrätt

Gravad lax med salsa till förrätt

Eftersom vi närmar oss helgen så tänkte vi att det kanske skulle passa fint med en god förrätt som ni kan ha och smaska i er
Paj

Paj

1 paket färdig pajdeg (gärna de som är färska)1 liten påse med färsk spenat (hackas grovt)ca 10 cm purjolök (skivas och svettas i panna)ca 5 st cocktailtomater1 paket fetaost4 dl mjölk5 st ägg (normal stora)salt & peppar1 paket ParmaskinkaSätt ugnen på 220°