Onsdagsmiddag här hemma. Idag festade vi till det med quesadillas till middag och det blev barnsligt gott… det är faktiskt jag som stått vid spisen ikväll (igen
Saftig och smakrik kyckling med härliga smaker från Mellanöstern. Klassiskt är också att tillsätta torkade dadlar, fikon eller russin som tillagas tillsammans med kycklingen i ugnen
Det som är bra att tänka på när man gör biffar eller köttbullar av älg är att det är ett mycket magert kött och kan lätt bli lite torr så ett tips är att inte använda så mycket ströbröd i smeten samt lägg i lite grädde (mjölk går väl också bra men hallå… gissa vad som blir bäst
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Det finns så mycket vi. ännu inte vet om maten. För 20 år sedan tänkte man att frukter och bär var. nyttigt att äta främst pga att de innehåller mycket C-vitamin
Enbär kan annars bli lite dominant. Träffade min samekontakt igen och köpte 15 kg ren i en låda. Fantastiskt gott kött till ett bra pris, direkt från renägaren