Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Ljust solrosbröd till bakmaskin

Ljust solrosbröd till bakmaskin

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl
Franskbröd

Franskbröd

Det här brödet kommer från Jan Hedhs bok Bröd och blir jättegott. Poolishen gör man dagen innan man bakar brödet
Fläskfilé med gorgonzola

Fläskfilé med gorgonzola

I söndags åt vi den här goda fläskfilén. Massor med härliga ingredienser som gifter sig med varandra. Testa
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

Jag ligger fortfarande däckad i en eländig förkylning så just nu händer det inte särskilt mycket i mitt kök
Ungersk surkål  -  Székelygulyás

Ungersk surkål - Székelygulyás

Skölj surkålen, smaken blir då mildare. Fräs löken i en kastrull. Tillsätt vitlök, kött, paprikapulver, buljong, peppar och ca 1 dl vatten
Formbröd , bakmaskin

Formbröd , bakmaskin

Blanda allt. Program Normal. Vikt ca 650g. 1,5 tsk torrjäst. 5 dl vetemjöl. 2 dl rågsikt. 5 tsk salt. 1 msk smör. 5 tsk kummin