Pensla köttet med lite smör-&rapsolja. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida. 3 msk Arla® Smör-&rapsolja. 1⁄2 dl hackad färsk persilja
Nu är det ett bra tag sedan jag kremerade köttet och slängde béarnaisekastrullen i vasken. Grillningen brukar ju vanligtvis inte vara några problem, men fettbranden i grillen och för mycket energi åt béarnaisen var två samverkande faktorer som fick mig att i ren ilska slänga både sås och kött och skrika hämtpizza
Att göra egna pommes frites är faktiskt ganska enkelt, jag har lärt mig det här receptet genom att titta på Heston Blumenthal, och jag köper sällan pommes på påse numera
Jag kan bli så sugen på kyckling och curry ibland. Kyckling kan jag äta sju dagar i veckan tror jag. Just i curry äter vi inte så ofta här hemma då manen inte är så förtjust i det (heller)