Morötter och ägg finns nästan alltid hemma, så med detta receptet på morotsbiffar som bas, är det lätt att slänga ihop vegetariska biffar utan att behöva handla en massa
Servera gärna med färska bär. De var lite svåra att vända tyckte jag så jag skulle rekomendera att blanda i lite mandel eller kokosmjöl i dessa ca 1 msk skulle nog räcka
hålla diet och vilka livsmedel som jag bör undvika eller bara äta små. Att jag själv måste tänka på vad jag stoppar i mig har medfört att jag tänker till lite extra när jag ska bjuda vänner och bekanta på mat eller fika
Värm upp créme fraichen och mjölken i en panna och rör i osten och värm tills den smält. Pressa i vitlöksklyftorna och krydda med basilika och svartpeppar
Tål du inte havregrädde kan du byta till alldeles vanlig grädde eller någon annan alternativgrädde. Den här goda, riktigt maffiga och lättgjorda gluten- och mjölkfria kakan har jag gjort flera gånger, både som äppelkaka och som bärkaka med havtorn
Blanda med oljan och morötterna. Rör ihop de torra ingredienserna och arbeta ner dem i morotssmeten. Häll alltsammans i en form, 24-26 cm i diameter, med löstagbar kant. Grädda i 175 graders ugnsvärme 60-70 minuter