1. Sätt ugnen på 175 grader. Marinera gärna över natten, eller minst 10 min medan du gör i ordning rotfrukterna. 681. 32 g 1 smör och olivolja. 1 salt och svartpeppar. 1 st fläskytterfilé. 1 msk balsamvinäger. 1 msk honung. 1 salt och svartpeppar. 1 olivolja. 1 paket fetaost. 1 dl matyoghurt. 1 tsk honung. 1 msk färsk riven ingefära. 1 st vitlöksklyfta(or)
1 dl creme fraiche. ½ 1 dl finhackad dill och gräslök. Igår överraskade jag Johan med tvårätters. Till förrätt blev det dill- och gräslökspannacotta med räkor och löjrom
1 helt ägg. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk vitvinsvinäger. Salta och peppra pilgrimsmusslorna och stek sedan på relativt hög värme max 1 min per sida. Kostar 71 kr och har nr 7425. 1 helt ägg. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk vitvinsvinäger
Jag tillåter mig att vara lite vag i rekommendationen 0,75-1 dl punch. Jag började med russinen och lät dem ligga och suga åt sig punch i 1,5 dygn innan de skulle serveras. 1 dl sultanarussin. 1. 1,5 dl råsocker. 1 vaniljstång, urskrapad. 0,75-1 dl punch (efter smak). 1 gelatinblad. 1. 10. 11. 12. 1 dl sultanarussin. 1,5 dl råsocker. 1 vaniljstång, urskrapad. 8 äggulor 0,75-1 dl punch (efter smak). 1 gelatinblad